O "Planici"

eko_4.jpg
Tri decenije profesionalnim bavljenjem i izradom klasičnih kamina, prateći svetske novitete u izradi kamina, došli smo na ideju o izradi gorionika na bioetanol. Prateći i analizirajući aktuelne proizvođače gorionika, stekli smo različita iskustva.
U regionu, preplavljeni gorionicima na bioetanol koji su svedeni na parče prohromske cevi, napunjene tvrdo-presovanom vunom i sličasto prosečene za dužinu plamena, uvideli smo niz tehničkih a naročito bezbednosnih problema. Poučeni tim iskustvom uvideli smo da je izrada gorionika na bioetanol kompleksnija nego što se to čini na prvi pogled.
logo-on-black.jpg
Želeći da održimo visok nivo u pristupu rešavanja tehničkih problema, po prvi put se pojavljujemo kao i gorionika na bioetanol renomirane svetske firme „Planika“.
FLA2-Restauracja-Poziom-511.jpg
"Planika" u svojim proizvodima ujedinjuje prirodnu toplinu vatre sa naprednom tehnologijom, kreirajući lepe i krajnje funkcionalne kamine na bioetanol. Jedinstvenost iskorišćenih rešenja omogućavaju "Planika" kaminima efekat žive vatre, sa plamenovima u njihovim prirodnim intenzivnim bojama. U tom zadivljujućem svetu Planika inteligentih kamina, dimnjaci i odvodi nisu potrebni.
FLA-Private-Residence-Bialystok-Poland.jpg
Sa odgovarajućom količinom vremena koje troši na dizajniranje pažljivo izabranih materijala, proizvodeći u Evropi, "Planika" uspešno nastupa u više od 60 zemalja širom sveta, gde je sve više cenjena među klijentima u privatnom i javnom sektoru kao i kod arhitekata.

Stimulišući saradnju izmedju tehnologije i poslovanja, kompanije je uspela da zadobije poziciju svetskog lidera u proizvodnji i distribuciji kamina na bioetanol, pogodnim iza privatne kao i poslovne primene. "Planika" pruža svojim korisnicima iskonski element Vatre, obučenog u najkvalitetniji dizajn.
FLA3_wi_fi_m.jpg
Da li mislite da li je moguće iskombinovati najnoviju tehnologiju sa pravim osećajem vatre? Moguće je, vođena konstantnim razvojem, "Planika" je lansirala liniju kamina " Intelligent Fire",  koja može biti kontrolisana daljinski bilo kojim uređajem koji ima Wifi. Kamini su takođe kompatibilni a bilo kojim sistemom "Pametne kuće".

Više informacija o "Planika" kaminima možete pronaći na oficijalnom sajtu  www.planikafires.com

Video

Pogledajte prezentaciju najnovijeg "Planika" proizvoda FLA XT

Tehničke karte

Ovde možete preuzeti tehničku dokumentaciju za PLANIKA kamine na bioetanol

Galerija