About "Planika"

eko_4.jpg
Tri decenije profesionalnim bavljenjem i izradom klasičnih kamina, prateći svetske novitete u izradi kamina, došli smo na ideju o izradi gorionika na bioetanol. Prateći i analizirajući aktuelne proizvođače gorionika, stekli smo različita iskustva.
U regionu, preplavljeni gorionicima na bioetanol koji su svedeni na parče prohromske cevi, napunjene tvrdo-presovanom vunom i sličasto prosečene za dužinu plamena, uvideli smo niz tehničkih a naročito bezbednosnih problema. Poučeni tim iskustvom uvideli smo da je izrada gorionika na bioetanol kompleksnija nego što se to čini na prvi pogled.
logo-on-black.jpg
Želeći da održimo visok nivo u pristupu rešavanja tehničkih problema, po prvi put se pojavljujemo kao i gorionika na bioetanol renomirane svetske firme „Planika“.
FLA2-Restauracja-Poziom-511.jpg
"Planika" u svojim proizvodima ujedinjuje prirodnu toplinu vatre sa naprednom tehnologijom, kreirajući lepe i krajnje funkcionalne kamine na bioetanol. Jedinstvenost iskorišćenih rešenja omogućavaju "Planika" kaminima efekat žive vatre, sa plamenovima u njihovim prirodnim intenzivnim bojama. U tom zadivljujućem svetu Planika inteligentih kamina, dimnjaci i odvodi nisu potrebni.
FLA-Private-Residence-Bialystok-Poland.jpg
Sa odgovarajućom količinom vremena koje troši na dizajniranje pažljivo izabranih materijala, proizvodeći u Evropi, "Planika" uspešno nastupa u više od 60 zemalja širom sveta, gde je sve više cenjena među klijentima u privatnom i javnom sektoru kao i kod arhitekata.

Stimulišući saradnju izmedju tehnologije i poslovanja, kompanije je uspela da zadobije poziciju svetskog lidera u proizvodnji i distribuciji kamina na bioetanol, pogodnim iza privatne kao i poslovne primene. "Planika" pruža svojim korisnicima iskonski element Vatre, obučenog u najkvalitetniji dizajn.
FLA3_wi_fi_m.jpg
Da li mislite da li je moguće iskombinovati najnoviju tehnologiju sa pravim osećajem vatre? Moguće je, vođena konstantnim razvojem, "Planika" je lansirala liniju kamina " Intelligent Fire",  koja može biti kontrolisana daljinski bilo kojim uređajem koji ima Wifi. Kamini su takođe kompatibilni a bilo kojim sistemom "Pametne kuće".

Više informacija o "Planika" kaminima možete pronaći na oficijalnom sajtu  www.planikafires.com

Video

Pogledajte prezentaciju najnovijeg "Planika" proizvoda FLA XT

Tehnical cards

Here you can find technical documentation for PLANIKA fireplaces

Gallery

Learn more
Learn more about fireplaces
Gallery of our work
Download prospectus »